POP Pilates met Blogilates

Blogilates is de blog van Cassey Ho, een fitness instrutor uit America en de bedenker van POP Pilates. POP Pilates is het doen van pilates op het snelle ritme van muziek. Het zijn uitdagende workouts diqwvWSMlBe Cassey zelf verzint. Ze maakt filmpjes en zet die op haar YouTubeKanaal en vervolgens verwerkt ze die in maandelijkse workoutschema’s.

Elke maand komt er een nieuw workoutschema (calendar) online. De March-2015-3schema’s staan beschermd met een wachtwoord, het wachtwoord krijg je ge-emailed als je je inschrijft voor haar nieuwsbrief. In de workoutschema’s staat precies welke video’s je per dag moet doen. De schema’s zijn best wel heftig voor een beginner! Omdat je als beginner eerst goed moet leren hoe je de oefeningen moet doen én uit moet kijken dat je geen blessures krijgt, kun je het best beginnen met de beginners calendar. Daarom moet je eerst beginnen met de beginners calendar beginnen, dit duurt een maand. Hierna kun je meedoen aan haar maandelijkse workoutschema’s.

Deze methode heeft veel mensen geholpen met afvallen, sterker worden en een conditie opbouwen. En dit allemaal vanuit het gemak van je eigen huis. Het is het dus zeker de moeite waard!

Hier is een video van Cassey! –> Ultimate Hot Body Workout

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s